1900kr

75min

Om behandlingen

Microneedling & BB Glow: Den Perfekta Kombinationen för Strålande Hud

Upplev en revolutionerande skönhetsbehandling som ger dig en ofattbar lyster och hudförbättring. Vår unika kombination av Microneedling och BB Glow är din biljett till en perfekt hud.

Microneedling:

 • Microneedling använder små nålar för att skapa mikrokanaler i huden, vilket främjar kollagenproduktionen och ökar hudens naturliga förmåga att läka och förnya sig.
 • Denna behandling reducerar fina linjer, minimerar porstorlek och ger din hud en slätare och yngre känsla.

BB Glow:

 • BB Glow är en fantastisk hudförbättringsbehandling som kombinerar microneedling med en specialformulerad serum som innehåller hudfärgat pigment.
 • Direkt resultat inkluderar en omedelbar jämnare hudton och dolda…[00:13, 2023-10-17] +46 70 416 41 47: Vem behandlingen lämpar sig för:
 • Personer som vill förbättra hudens textur och uppnå en strålande lyster.
 • De som har fina linjer, rynkor, och pigmentfläckar som de vill minska.
 • Individer med ojämn hudton och akneärr.
 • Människor som vill ha en naturlig och jämn "BB-kräm-effekt" på huden.
 • Behandlingen kan utföras på ansiktet, nacken, dekolletaget och till och med på händerna för att förbättra hudens utseende.

Vem behandlingen inte är lämplig för:

 • Gravida eller ammande kvinnor bör undvika behandlingen för säkerhets skull.
 • Personer med aktiv hudinfektion, akneutbrott eller öppna sår i behandlingsområdet.
 • Individer med hudsjukdomar som kan påverka behandlingens resultat.
 • Människor med metallimplantat i behandlingsområdet bör vara försiktiga.

Det är viktigt att konsultera med en erfaren skönhetsbehandlare eller hudläkare för att avgöra om Microneedling & BB Glow-behandlingen är rätt för dig, baserat på dina individuella behov och förutsättningar. Med möjligheten att behandla olika områden kan du njuta av förbättringar inte bara i ansiktet, utan även på andra områden där du vill ha en vacker och strålande hud.

Eftervård för Microneedling & BB Glow:

 1. Undvik direkt solljus: Efter behandlingen är din hud känslig för solen. Använd solskyddsfaktor med hög SPF och undvik att vara i direkt solljus under de första dagarna efter behandlingen.
 2. Mild rengöring: Rengör ditt ansikte och behandlingsområdet med en mild rengöringsprodukt för att undvika irritation. Undvik aggressiva ansiktsprodukter och starka kemikalier.
 3. Återfuktning: Återfukta din hud regelbundet med en mild och fuktgivande kräm. Detta hjälper till att bevara hudens återfuktning och minskar eventuell torrhet.
 4. Undvik makeup: Undvik att använda tung makeup de första dagarna efter behandlingen. Din hud behöver andas och återhämta sig.
 5. Morgon och kvälls kräm: Använd den specifika kräm som du får efter behandlingen både morgon och kväll i 5 dagar för att maximera resultatet och främja återhämtningen av din hud.
 6. Undvik att röra vid behandlingsområdet: Undvik att röra vid ditt ansikte eller de behandlade områdena onödigt mycket, eftersom detta kan öka risken för infektion.
 7. Mild träning: Om möjligt, undvik intensiv träning de första 48 timmarna efter behandlingen för att minska risken för svettning och irritation.
 8. Följ din skönhetsbehandlares råd: Din behandlare kommer att ge dig specifika riktlinjer för eftervård. Följ deras rekommendationer noga för bästa resultat.
 9. Tålmodighet: Effekterna av Microneedling & BB Glow kan ta några veckor att visa sig fullt ut. Var tålmodig och fortsätt följa eftervårdsråden.

Genom att följa dessa riktlinjer för eftervård, inklusive användningen av den specifika krämen morgon och kväll i 5 dagar, kan du njuta av de bästa resultaten av din Microneedling & BB Glow-behandling och se din hud stråla av hälsa och skönhet.