fr. 2100kr

90min

Om behandlingen

Vad är lipolys behandling?

Lipolys-behandling är en medicinsk eller kosmetisk procedur som syftar till att bryta ner och eliminera fettceller. "Lipolys" i sig betyder bokstavligen "fettupplösning" och det finns olika metoder för att genomföra denna typ av behandling. Här är några vanliga metoder:

1. Injektionslipolys: Denna metod innefattar vanligtvis användningen av injektioner med ämnen som bryter ner fettceller. Ett vanligt ämne som används är fosfatidylkolin, som administreras direkt i de områden där fettet ska brytas ned, (men de behöver inte alltid vara, de som är den huvudsakliga komponenten). Detta kan användas för att behandla små områden med lokala fettansamlingar.

2. Laserlipolys: Laserlipolys, eller laserliposuction, innebär användning av laserenergi för att smälta fettceller. En laser används för att värma upp och smälta fettet, vilket gör det lättare att avlägsna.

3. Ultraljudslipolys: I denna metod används ultraljud (HIFU, hög intensiv fokuserad ultraljud) för att bryta ned fettceller. Ultraljudsvågorna riktas mot fettvävnaden, vilket skapar vibrationer som bryter ned fettcellernas struktur. Detta kan vara särskilt användbart för att behandla större områden.

4. Kemisk lipolys: Denna metod använder kemiska substanser för att bryta ner fettceller. Detta kan ske genom att administrera kemiska ämnen som orsakar lipolys direkt i det behandlade området.

Upptäck Artline - Revolutionerande Injektionsbehandling för Fettreducering!

Vår exklusiva Injektionslipolys med Artline är svaret på ditt strävande efter en formfulländad figur utan kirurgi. Med hjälp av avancerad teknologi och en innovativ hyaluron penna erbjuder vi en skräddarsydd och skonsam behandling.

Så fungerar det: Artline och Hyaluron Pennan i Perfekt Harmoni
Vi använder Artline, en banbrytande produkt speciellt framtagen för att bryta ned envisa fettdepåer. Genom att utnyttja den precisionsstyrda hyaluron pennan levererar vi Artline direkt till målområdet. Hyaluron pennan fungerar som en mekanism för att säkerställa noggrann och smidig applicering.

Fördelarna med Hyaluron Pennan:
Precision: Varje droppe Artline appliceras exakt där det behövs, vilket ger optimala resultat.

Minskat obehag: Den skonsamma mekanismen minimerar obehag jämfört med traditionella injektionsmetoder.

Snabb återhämtning: Tack vare den icke-invasiva naturen kan du snabbt återgå till din dagliga rutin.

Efter Behandlingen: Vad du bör tänka på:
Efter din Injektionslipolys-behandling är det viktigt att ta hand om din hud för att maximera resultaten.

Här är några tips:
- Återfuktning: Använd en mild, återfuktande kräm för att stödja hudens återhämtning.
-Undvik solen: Skydda det behandlade området från direkt solljus för att undvika överdriven exponering.
-Minimalt obehag: Eventuellt mildt obehag eller svullnad är normalt och avtar snabbt. Vid behov kan en kall kompress användas för lindring.

Upptäck den framstående Artline-behandlingen med vår skickliga personal och låt oss guida dig mot det utseende du drömt om! Boka din konsultation idag för att komma igång på resan mot en förnyad och förtrollande siluett!