900kr

40min

Om behandlingen

LipLuster är en skönhetshandling som fokuserar på att förbättra dina läppars naturliga skönhet och lyster genom användning av en skonsam microneedling-penna och nål. Vid behandlingen används en semipermanent pigmentering med endast naturliga ingredienser. Du har möjlighet att välja mellan flera olika pigmenteringsfärger för att skapa det utseende som passar dig bäst.

Hur LipLuster Behandlingen Går Till:

  1. Konsultation: Innan behandlingen inleds, kommer en noggrann konsultation att genomföras. Vi kommer diskutera dina mål och förväntningar samt eventuella tidigare behandlingar.
  2. Förberedelse: Läppområdet kommer att rengöras noggrant för att säkerställa bästa resultat.
  3. Behandling: Under själva behandlingen används en skonsam microneedling-penna och nål för att applicera den valda semipermanenta pigmenteringen med naturliga ingredienser. Detta ökar läpparnas naturliga fyllighet och lyster. Behandlingen utförs med största omsorg och är smärtfri.
  4. Eftervård: Efter behandlingen kommer du att få tydliga instruktioner om eftervård. Det inkluderar användning av specifika krämer morgon och kväll i 5 dagar för att optimera resultatet.

Fördelar Med LipLuster Behandlingen:

  • Förbättrar läppars naturliga skönhet och lyster.
  • Ger ett ungdomligt och fylligt utseende.
  • Smärtfri och snabb behandling.
  • Minimal återhämtningsperiod.

Vem LipLuster Passar För:

LipLuster behandlingen är lämplig för de som önskar förbättra sina läppars utseende och lyster. Det finns ingen specifik åldersgräns, och behandlingen kan anpassas efter dina individuella mål.

Konsultation För LipLuster Behandlingen:

Innan behandlingen börjar, kommer en konsultation att genomföras. Under konsultationen kommer vi att diskutera dina mål och förväntningar.