2200kr

45min

Om behandlingen

Ångra inte ditt förflutna, förändra din framtid med vår kosmetiska tatuering borttagning! Med hjälp av den senaste teknologin kan vi effektivt och skonsamt ta bort oönskade kosmetiska tatueringar, oavsett om det gäller ögonbryn, eyeliner eller läppar.Vi förstår att skönhetstrender och personliga preferenser kan förändras över tid. Därför erbjuder vi en lösning för de som önskar korrigera eller helt ta bort tidigare kosmetiska tatueringar. Vår expertpersonal ser till att processen är så bekväm som möjligt, och ger råd om eftervård för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Eftervård och Biverkningar av Tatueringsborttagning med Laser:

Efter en tatueringsborttagning med laser är det viktigt att följa rätt eftervårdsrutiner och vara medveten om potentiella biverkningar. Här är vad du bör tänka på:

Eftervård:

 1. Mild rengöring: Rengör det behandlade området med en mild tvål eller rengöringslösning som är lämplig för känslig hud. Undvik att använda produkter som innehåller starka kemikalier eller dofter.
 2. Undvik direkt vattenkontakt: De första 48 timmarna bör du undvika att blöta det behandlade området. Undvik att duscha eller blöta området under den perioden. Du kan använda en fuktig trasa eller servett för att försiktigt torka av området om det blir smutsigt.
 3. Undvik bad: Bad i badkar, pooler eller varma badkar bör undvikas de första dagarna för att minimera risken för infektion och skadlig påverkan på det behandlade området.
 4. Lufttorka: Efter rengöring är det bäst att låta området lufttorka istället för att gnugga med handdukar.
 5. Undvik krämer och produkter: Undvik att applicera krämer, salvor eller produkter på det behandlade området om din behandlare inte har rekommenderat det specifikt.
 6. Skydd mot sol: Undvik direkt solljus på det behandlade området och använd en hög SPF-solskyddsfaktor när du är utomhus för att förhindra solskador och bibehålla resultatet av behandlingen.

Biverkningar:

 1. Rödhet: Rödhet och irritation är vanliga omedelbara biverkningar som bör avta inom några dagar.
 2. Svullnad: Lätt svullnad kan förekomma och bör normaliseras snabbt.
 3. Sveda eller stickningar: Mild sveda eller stickningar kan kännas omedelbart efter behandlingen.
 4. Blåsor: Små blåsor kan uppstå som en reaktion på laserbehandlingen och bör avta inom några dagar. Kontakta din behandlare om de blir större eller obehagliga.
 5. Skorpbildning: Efter några dagar kan skorpor bildas. Undvik att plocka på dem, då det kan leda till ärrbildning.
 6. Förändringar i pigmentering: Tillfälliga förändringar i pigmenteringen kan förekomma, med ljusare eller mörkare hudton i det behandlade området. Detta normaliseras vanligtvis med tiden.
 7. Blödning: Blödning är ovanlig men kan förekomma under behandlingen om laserintensiteten inte är korrekt inställd.

Följ noggrant din behandlares råd för att minimera risken för oönskade biverkningar och uppnå bästa möjliga resultat. När det gäller rengöring, undvik direkt vattenkontakt och duscha försiktigt utan att blöta det behandlade området. Gradvis återgå till din normala dusch- och hygienvana, men undvik att utsätta området för onödig friktion eller värme.