1400kr

60min

Om behandlingen

Få strålande skönhet med vår nya Ultimate Glow-behandling!

Upplev en hudvårdsupplevelse utöver det vanliga med vår exklusiva Ultimate Glow-behandling. Vi kombinerar tre kraftfulla komponenter för att ge din hud det ultimata vårdslyftet:

1. Avkopplande Ansiktsmassage: Vår skickliga terapeut skapar en fridfull atmosfär med en avslappnande ansiktsmassage. Detta hjälper till att öka blodcirkulationen, främja lymfatisk dränering och ge dig en känsla av total avkoppling.

2. Djup Återfuktande Mask: Efter massage följer vår skräddarsydda återfuktande mask som är utformad för att hydrera och återställa din hud. Denna intensiva behandling ger näring åt huden och ger omedelbar lyster och mjukhet.

3. Strålande LED-ljusterapi: Vi avslutar din behandling med vår avancerade LED-ljusterapi. Genom att använda olika färger och våglängder anpassade för din hudtyp och behov, hjälper vi till att reducera ojämnheter, minska akne och ge dig en ungdomlig glöd. Det är den perfekta avslutningen för att förnya och vitalisera din hud.

Låt oss ta hand om dig och ta din hudvård till en helt ny nivå. Boka din Ultimate Glow-behandling idag och stråla som aldrig förr!

Modern Beauty Clinic - Där skönhet möter avslappning och resultat!